2020-05-05 14:34:00

Organizacija nastave za učenike od 1. do 4. razreda prema mješovitom modelu od 11.svibnja 2020.

Poštovani roditelji!

Nadležna ministarstva izdala su preporuke i upute  za nastavak nastave na daljinu, a osim toga, od 11. svibnja 2020. godine omogućena je nastava u školskim ustanovama iznimno za učenike od 1. do 4. razreda čija oba roditelja rade i ne mogu drugačije organizirati čuvanje, a osim toga,  ispunjavaju i druge  uvjete.

Nastava će biti organizirana prema Uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo ( Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID -19 za ustanove ranog i predškolskog  odgoja i obrazovanja te osnovnoškolske ustanove u kojima je osigurana mogućnost zbrinjavanja djece rane i predškolske dobi te učenika koji pohađaju razrednu nastavu ).

Molimo Vas da pažljivo proučite  navedene upute  u kojima je, između ostaloga, navedeno kojim kriterijima treba udovoljiti da bi učenici mogli biti uključeni u nastavu u školi radi sprječavanja daljnjeg širenja epidemije. Vjerujem da će vam kad proučite tekst sve biti jasnije te da ćete znati i moći donijeti za vas i vaše dijete ispravnu odluku.

Boravak učenika u školi bit će organiziran sukladno  „Mjerama za zaštitu od širenja epidemije COVID – 19“ u OŠ Antuna Bauera Vukovar koje šaljemo u privitku ovoj obavijesti. Dostavljamo Izjavu o uključivanju djeteta u nastavu u školi s početkom od 11. svibnja 2020. Izjavu ispunjavaju samo roditelji one djece koja će od 11. svibnja pohađati nastavu u školi.  Ispunjenu  izjavu treba  dostaviti najkasnije do četvrtka 7. 5. 2020. u 12,00 sati na mail adresu škole: joza.mihaljev@skole.hr 

Pošto je  ograničen broj učenika koji smije biti u jednoj  grupi, u skladu s čime Škola mora pripremiti prostor i rasporediti djelatnike,  molimo Vas da se dosljedno pridržavate roka za slanje izjava o uključivanju učenika u nastavu u školi. Ostali učenici će i dalje imati nastavu na daljinu na način koji je dogovoren s vašim razrednim učiteljima.

Sve daljnje informacije i službene upute bit će vam proslijeđene u trenutku kada ih škola dobije. U ime učitelja OŠ Antuna Bauera Vukovar zahvaljujem Vam  na izvrsnoj suradnji i velikom angažmanu  u nastavi na daljinu, te vjerujem da ćemo, kao i do sada, na korist Vaše djece uspješno odgovoriti novim  izazovima koji su pred nama. 

Dokumenti za preuzimanje:

1. IZJAVA RODITELJA

2. Upute za škole

3. Epidemiološke mjere

U Vukovaru 4. svibnja 2020. god.                       Ravnatelj: Joza Mihaljev,prof.


III. osnovna škola Vukovar